آخرین اخبار از صدور احکام متناسب‌سازی/ زمان اجرا نامشخص است پشه آئدس عامل ۴ بیماری | ۸۰ درصد مبتلایان تب دنگی علائم خفیف دارند دهک‌های یک تا ۴ با ۱۰۰ میلیون تومان صاحب‌خانه می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٣ مرداد ١۴٠٣) | دمای مشهد به ۴۰ درجه می‌رسد ابلاغ شیوه نامه انتخاب و انتصاب مدیران مدارس برنامه رژیم غذایی باید زیر نظر پزشک متخصص تغذیه انجام شود صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی سردرد‌های ناگهانی شب نیاز به بررسی پزشکی دارد گرمای شدید در کشور تا چه زمانی تداوم دارد؟ صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری پس از محاسبه حقوق شاغلان همتراز آن‌ها دریافت ارز اربعین و خروج از مرز‌ها بدون ثبت‌نام در سامانه سماح ممکن نیست کشف بیش از سه‌هزار قرص و داروی ممنوعه از یک عطاری در بولوار توس مشهد + فیلم بازی جرئت‌و‌حقیقت از دندان‌ساز یک زورگیر حرفه‌ای ساخت دستگیری جمشید ژاپنی، سرکرده باند لاشخورها بریدن گلوی زن در حمام خانه‌اش و فاش شدن رابطه پنهانی آتش‌سوزی انبار مواد غذایی در خیابان مصلی مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) قتل درپی درگیری خانوادگی مقابل دادسرا موادفروش حرفه‌ای در پوشش مسافربر به دام پلیس افتاد (۲ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

باورهای اشتباه درباره آلزایمر

  • کد خبر: ۸۶۴۴۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰
باورهای اشتباه درباره آلزایمر
آلزایمر مرگ تدریجی سلول‌های مغز است که منجر به زوال مغز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، پیشرفت این بیماری به طوری است که ابتدا اختلال در حافظه کوتاه مدت که به وقایع و آموخته‌های اخیر مرتبط است، محدود می‌شود، ولی به تدریج حافظه بلند مدت یا همان خاطرات و آموخته‌های قدیمی، نیز درگیر شده و آسیب می‌بیند.  

متاسفانه آلزایمر حدود بیست سال پیش از ظهور علائم آغازشده و معمولاً بین پنج تا ده سال پس از بروز علائم با مرگ بیمار به پایان می‌رسد. معمولاً این بیماری در افراد بالای ۶۵ سال بروز پیدا می‌کند اگر چه آلزایمر زودرس با شیوع کمتر ممکن است زودتر از این سن رخ دهد.

از آن جهت که عوامل اصلی ایجاد کننده این بیماری چندان مشخص نیست و ژنتیک نیز در بروز آن مؤثر است، به طور قطع برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر نمی‌توان از روش پیشگیرانه خاصی استفاده کرد. یکی از بهترین راه‌هایی که امروزه برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر پیشنهاد می‌شود، جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، فشارخون بالا، چاقی و دیابت است؛ بنابراین به طور کلی می‌توان با افزایش تحرک و فعالیت جسمی، روابط اجتماعی و رژیم غذایی سالم از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کرد. مصرف غذا‌های سرشار از ویتامین‌ای و امگا ۳ برای این امر مفید است.

داشتن فعالیت‌های ذهنی مثل یادگیری دو یا چند زبان، حل جدول، معاشرت با دیگران، تغییر در فعالیت‌های روتین و تکراری زندگی به امر پیشگیری از ابتلا به آلزایمر کمک خواهد کرد. پژوهش‌های جدید دانشگاه گنت بلژیک نشان می‌دهد که یادگیری زبان دوم و استفاده از آن به طور مداوم ابتلای به بیماری آلزایمر را بین چهار تا پنج سال به تأخیر می‌اندازد و افراد دوزبانه از تراکم بالاتری در ماده خاکستری و سفید مغز نسبت به افراد تک زبانه برخوردار هستند.

باور‌های غلط

آلزایمر و زوال عقل یکی است: این باور غلط است و آلزایمر، یکی از شایع‌ترین انواع زوال عقلی محسوب می‌شود. زوال عقل، به شرایطی گفته می‌شود که فرد در یادگیری و یادآوری دچار مشکل شود و اگر در برخی از انواع زوال عقل، این مسئله به دلیل جراحت مغزی یا افسردگی رخ دهند، با برطرف کردن فاکتور‌های خطر می‌توان آن را درمان کرد.

مصرف آب انگور، آلزایمر را درمان می‌کند: این باور اشتباه بوده و تاکنون هیچ غذا، دارو، ویتامین و مکملی برای درمان قطعی آلزایمر کشف نشده است.

هرچه پیرتر می‌شویم مغز کوچک‌تر شده و آلزایمر ایجاد می‌شود: درست است که آلزایمر در افراد مسن بیشتر اتفاق می‌افتد، اما به اعتقاد پژوهشگران، پیری به تنهایی عاملی برای آلزایمر محسوب نمی‌شود.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->